Undangan : Jalok Tolong Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku Gak Usah Pura", pulau jawa, Selasa, 11. Desember 2018

( WORO - WORO )
.Kajange gak gelem neopo wong" iku dadi ASU'e arek ngaku dolor'e dolorku nek wes isok ngerti nang bocoran'e FILM karo ngerti nang LAGUe wedok"an ARTIS iku seng pas ngelakoni profesi'ne dewe sampe nek prei gelem ganti profesi NYUNDEL melok'i arek iku barengi metu nangdi ae kumpul BINTANG cuma gowo TEMPEK'e tok dipamer"no ben isok nempel" golek ra'i tapi yo se' nyikso awak'e dewe koyok ngenyek gak gelem dadi SUNDEL'e masio wes mbari ngonconi ASU"e arek iku seng buntuti pengen nunggok'i TEMPEK'e iku digawe duwe"an sengojo dienteni gelem'e disuwekno karo digawe mancing wedok"an liyo isok digawe delok"an TEMPEK'e polae wedi kene' jepek ASU liyo


.Mbaringono bopong buntuti aku nangdi ae SUNDEL ARTIS iku sampe nang omahku gak ketemu karep'e mlebu metu sak enak'e dewe gak pamitan disek lewat dolorku dewe mokso jalok gak direken seng nuruti arek iku ngonconi ASU"e iku dipamer'i TEMPEK'e digawe betah delok'i aku lapo ae karo gawe dolenan aku masio gak pernah ta' reken malah diiming"no TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku tapi nek ta' kongkon buka katok'e malah ngaleh alasan diaboti ASU" iku seng kajange ngolehi aku nyuwekno TEMPEKe iku polae podo k'pengen pisan sampe' pura" ngetok'no nek gelem'e nang aku tok koyok dieman" mendingan digawe balik nang profesi'ne ae ben isok ngelarang'no


.Seng garai aku mangkel maneh nek gak pernah ngurusi SUNDEL ARTIS iku lapo ae ambek arek iku kok ce' wani'e nutupi ASU" iku seng wes nguat'i orep'e nunggok'i TEMPEK'e iku jarno ASU cilik'e numpang ganti'ne arek iku jepek sisa"ne bopong bisik'i gremeng ae cangkem'e sampe pura" sakno ditawar'no nang aku TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku tapi gak ndang dibuka'no ben isok ta' suwekno nek wes mbari isok garai aku k'pengen temenan malah ngaleh ngado'i aku masio ngerti SUNDEL ARTIS iku nang aku nek gak ngarah isok mokso terus opo maneh ngelarang gelem nang sopo ae polae ket biyen iku TEMPEK isok'e cuma nerimo ae karo milih seng disuwekno


.Terus manas"i pisan seng digawe larang nek delok TEMPEK'e iku masio wes digawe modal NYUNDEL dipamer"no nang ASU" iku seng pengen nempel'i arek iku koyok mokso aku ngerti nek gak onok rego'ne nang mata'ne SUNDEL ARTIS iku masio arek iku perna ngandani aku bocoran LAGUe


.Opo'o kok gak nerus'no profesi'ne dewe iku ae ketimbang NYUNDEL ganti profesi wedok"an ARTIS iku nempel" nang sopo ae karo nyikso awak'e dewe gowo TEMPEK'e tok gak ketemu karep'e seng dimelok'i sopo asli'ne nek pas bopong marani aku malah cuma gampang'no ASU" iku seng ngabot'i TEMPEK'e numpang arek iku bopong jegal"i aku ngelakoni orepku dewe mancing ASU" liyo manfaat'no SUNDEL ARTIS iku polae wes gelem nuruti arek iku gawe dolenan aku sampe diremeh'no aku ambek ASU" iku sak ngenyek'e pisan nek wes ngerti kabeh opo ae seng isok ta'lakoni teko arek iku


.Padahal yo gak kateh'ne ngelarang SUNDEL ARTIS iku lapo ae masio ngono yo uduk sopo"ku pisan tapi kok se' gelem ae dadi ganti'ne ASU" iku pengen ngaboti aku isok ngerti nang arek iku nek wes mbari isok ngejak metu kumpul BINTANG karo nempel" nang panggonan apik'e cuma modal ngerti bocoran FILM'e teko arek iku karo dipamer"no TEMPEK'e tapi gak wani disuwekno koyok wedi kalah ambek SUNDEL" GOBLOK iku karo wedi gak laris pisan nek pas digawe balik nang profesi'ne dewe maneh


.Masio wes ket biyen seng NYUNDEL wedok"an ARTIS iku ngono yo se' gak ngerti ae nang arek iku nek sengojo ngelogor'no awak'e dewe karo goblok'i bopong gawe dolenan aku nguwe'i alasan dolorku dewe ngajor'no orep'e sampe ASU"e iku gelem ganti'ne polae pengen ngaboti TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku mbaringono pura" apik koyok sakno seng digawe gelem nang aku terus cuma kare' digawe bosen ae seng ngetok'no nang ngarep'e mata'ne SUNDEL ARTIS iku nek se' pantes'an ASU" iku isok duwe TEMPEK'e iku


.Kok gak golek panggon liyo ae seng pantes SUNDEL ARTIS iku opo nerus'no profesi'ne dewe iku maneh be'e isok ta' tumpangi digawe nyambung orepku karo gelem disuwekno nang aku TEMPEK'e ketimbang nempel'i arek iku ditumpangi digawe jegal"i aku terus manfaat'no ASU" iku diolehi delok TEMPEK'e ben gelem ngajor'no orep'e arek iku alasan nolong aku polae benci nek wes isok ngerti pisan nang LAGUe SUNDEL ARTIS iku seng pas ngelakoni profesi'ne cuma bakat ae se' kalah pinter


.Jijik'e maneh aku nang SUNDEL ARTIS iku seng bopong gawe dolenan aku numpang arek iku karo ngetok'no nek wes isok nempel" mlebu metu sak enak'e dewe nang panggonan apik" seng pas buntuti aku nangdi ae gak cuma nang omahku tok polae sengojo kajange ngenyek aku nek pengen nyuwekno TEMPEK'e iku sampe' nek k'pengen delok'i ae yo se' digawe larang tapi kok se' pancet ae mbulet marani aku koyok gak meroso nek wes isok mancing aku kudu ngelakoni elek mokso SUNDEL ARTIS iku buka katok'e ben gak gawe ngiler seng diiming"i TEMPEKe iku


.Terus opo hebat'e seng ngelakoni ngono iku nek wes isok digawe delok"an TEMPEK'e wedok"an ARTIS iku masio uduk nang profesi'ne dewe tapi gak isok suwek" seng digawe modal NYUNDEL nempel" nang sopo ae melok'i arek iku golek ra'i nang BINTANG

.Cuma goblok'e ASU" iku nek wes gelem ganti'ne aku karo bopong numpang arek iku seng keminter pengen golek ra'i nang wedok"an ARTIS iku tapi yo se' wedi ae nyuwekno TEMPEK'e iku ketimbang digawe duwe"an tok dienteni gelem'e sampe ditunggok'i malah ngaboti aku seng wani nyuwekno TEMPEK'e wedok"an ARTIS iku mumpung se' NYUNDEL nek prei ganti profesi ben isok digawe encok"an gak tambah nganyeng ae .

PANCENE BABI JALANG KOK WEDOK"AN ARTIS IKU .
( NYUNDEL )
SONGS BY : AHMAD REZHA & NIKEN PUTRI SALSHABILLA

Undangan : Jalok Tolong Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku Gak Usah Pura"

Menemukan lebih banyak peristiwa di sekitar Anda
Dapatkan rekomendasi acara berdasarkan selera Facebook Anda. Dapatkan itu sekarang!Tunjukkan peristiwa cocok untuk sayaTidak sekarang