Undangan : Jalok Tolong Aku Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku Ojok Nolon, PULAU JAWA, Sabtu, 15. Desember 2018

( WORO - WORO )
.Pancene gak duwe otak wedok"an ARTIS iku nek prei ganti profesi NYUNDEL gelem nuruti arek ngaku dolor'e dolorku iku seng ngerti nang bocoran'e FILM nyikso awak'e dewe gowo TEMPEK'e tok bopong buntuti aku nangdi ae sampe nang omahku gak ketemu karep'e mlebu metu sak enak'e dewe gak pamitan disek lewat dolorku dewe delok'i aku lapo ae masio gak pernah ta' reken malah pura" ngapik'i aku terus nolong arek iku nutupi nek wes mbari isok ngejak metu nangdi ae golek gratis'an nempel" nang panggonan apik BINTANGe cuma modal pamer TEMPEK'e tok SUNDEL ARTIS iku digawe nempel" ngonconi wong" seng dadi ASU'e karo goblok'i sengojo dijarno be'e buntuti TEMPEK'e koyok gelem digawe encok"an SUNDEL ARTIS iku polae arek iku yo isok ngerti pisan nang LAGUe seng pas ngelakoni profesine dewe


.Masio ngerti nek se' diaboti ambek ASU" iku seng melok'i arek iku bopong marani aku ae TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku sampe dibuntuti polae wes mbari dipamer'i kabeh terus lapo kok se' pura" ditawarno nang aku koyok gelem nek ta' suwekno TEMPEK'e tapi gak ndang dibukano malah digawe nutupi ASU" iku ganti'ne arek iku jepek sisa"ne bopong gawe dolenan aku karo ngerawat TEMPEK'e pisan dieman" gak disuwekno ben isok digawe balik maneh nang profesine dewe polae wedi gak laris opo kalah ambek liyane


.Kajange gak betah neopo ASU" iku bopong numpang arek iku dekem nang omahku delok'i aku lapo ae lewat dolorku dewe karo pura" gelem dadi ganti'ne dolor elekku iku ngongkon ASU" cilik'e bisik'i gremeng tok ae cangkem'e seng pengen golek ra'i nang SUNDEL ARTIS iku polae wes kegeleman ditunggok'i karo isok digawe delok"an TEMPEK'e tapi nang aku alasan nolong teko arek iku dikiro manfaat'no SUNDEL ARTIS iku digawe ngajor'no orepku pelan" sampe ngerti kabeh opo ae seng isok ta'lakoni ASU" iku terus digawe grogoti jegal'i ngelakoni orepku ben gak isok jepek opo nyuwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku


.Jijik'e maneh nang SUNDEL ARTIS iku lapo buntuti aku nangdi ae melok'i arek iku mbaringono ngetok'no nek wes isok nempel" nang panggonan apik" mlebu metu sak enak'e dewe gak cuma nang omahku tok koyok ngenyek pengen ngelarang'no TEMPEK terawat'e didelok'i opo ta' suwekno tapi yo se' manas"i pisan seng gampangno ASU" iku nek pas k'pengen nyekel TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku terus opo hebat'e seng ngelakoni ngono iku sampe gelem jarno modal TEMPEK'e digawe delok"an masio se' gorong wani ASU" iku nyuwekno polae pinter'e cuma nunggok'i tok dienteni gelem'e karo ngaboti TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku wedi disuwekno nang aku


.Padahal gak kateh'ne ngelarang opo maneh ngurusi SUNDEL ARTIS iku lapo ae ambek arek iku terus opo'o kok se' ngaboti aku seng pas ngelakoni profesi'ne dewe nek arek iku yo ngerti pisan nang LAGUe cuma bakat ae gak duwe se' kalah pinter
.Salah wes gak gelem ta' tumpangi SUNDEL ARTIS iku digawe nyambung orepku karo disuwekno nang aku pisan TEMPEK'e , ngono yo se' bopong marani ae numpang arek iku masio benci asli'ne terus pura" ngapik'i aku nang ngarep'e dolorku dewe sampe gelem ngenak'no dolor elekku iku seng pengen grogoti arek iku tapi lebih milih nyikso awak'e dewe SUNDEL ARTIS iku nek digawe gelem nang dolor elekku iku ambek dolorku dewe malah goblok'i koyok sengojo kajange manfaat'no aku polae penasaran nang arek iku kok isok ngerti nang bocoran LAGUe


.Heran'e maneh nang dolorku dewe seng nuruti ngemis'e dolor elekku iku nguasai karo ngatur orepku polae k'pengen ngaboti aku isok duwe SUNDEL ARTIS iku alasan gawe dolor wedok'e elek iku sampe dingemis'no nang dolor'ku liyane ben gelem nutupi mendingan digolek'no seng elek'an ae , ngono loh dolorku dewe yo se' gelem maneh nyigar untu'ne digawe nutupi isin'e dolor wedok'e elekku iku disigar untu'ne polae rodok metu sitik gara" niru arek iku bopong aku seng dimelok'i SUNDEL" ARTIS iku


.Tapi yo mlempem pisan dolor elekku iku masio wes dienak'no seng k'pengen pura" ganti'ne dolorku dewe nolong aku dibopong arek iku gawe ASU"ne karo ngaboti TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku kok se' gak wani lapo" koyok ngenteni gambaran padang disek terus putar balik gawe ASU" cilik'e lewat dolorku dewe ben dienak'no dalan'e mbaringono keminter dolor elekku iku golek ra'i nang SUNDEL ARTIS iku ngongkon ASU" gede ngajorno orep'e dolorku dewe polae wes ngenak'no dalan'e arek iku bopong aku tapi lebih milih grogoti ae ASU" gede iku nek seng buntuti aku nangdi ae nunggok'i SUNDEL ARTIS iku yowes isok ngerti kabeh nang tingkahne dolorku dewe iku .

PANCENE BABI JALANG KOK SUNDEL" ARTIS IKU !!
( NYUNDEL )

Undangan : Jalok Tolong Aku Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku Ojok Nolon

Menemukan lebih banyak peristiwa di sekitar Anda
Dapatkan rekomendasi acara berdasarkan selera Facebook Anda. Dapatkan itu sekarang!Tunjukkan peristiwa cocok untuk sayaTidak sekarang