Undangan : Jalok Tolong Aku Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku Nek Wes Ge, PULAU JAWA , Kamis, 13. Desember 2018

( WORO - WORO )
.Jalok tolong rek omong'no nang wedok"an ARTIS iku nek gak kateh'ne ngelarang aku be'e nek prei gelem ganti profesi NYUNDEL seneng melok'i arek ngaku dolor'e dolorku iku ngerti nang bocoran'e FILM dibarengi metu nangdi ae golek gratis'an nempel" nang panggonan apik BINTANG ngonconi wong" seng dadi ASU'e karo nyikso awak'e dewe gowo TEMPEK'e tok dipamer"no digawe nempel" golek ra'i polae yowes maklum nek isok podo ambek arek iku ae cuma mimpi SUNDEL ARTIS iku sampe yo ngerti pisan nang LAGUe seng pas ngelakoni profesi'ne dewe iku


.Terus opo'o kok se' dituruti maneh arek iku ambek SUNDEL ARTIS iku karo ngerawat TEMPEK'e pisan bopong buntuti aku nangdi ae gak ketemu karep'e sampe nang omahku mlebu metu sak enak'e dewe gak pamitan disek lewat dolorku dewe masio gak pernah ta'reken yo se' ganggu ae diiming"no nang aku TEMPEK'e koyok gelem nek ta'suwekno tapi gak ndang dibuka'no nek wes isok garai aku k'pengen temenan nyuwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku malah ngaleh ngado'i aku dipamer"no modal TEMPEK'e iku nang ASU" iku seng wes buntuti pengen nunggok'i polae wedi disuwekno nang ASU liyo mbaringono sengojo gak diapa"no cuma dienteni gelem'e ben isok digawe mancing wedok"an liyo gelem digawe delok"an TEMPEK'e


.Kok gak nerus'no profesi'ne dewe ae koyok wedok"an ARTIS iku be'e isok ta' tumpangi digawe nyambung orepku karo disuwekno nang aku TEMPEK'e ketimbang dadi SUNDEL nek prei ganti profesi nolong arek iku gawe jijik aku seng wes gelem betah'no ASU"ne iku nunggok'i TEMPEK'e terus ngongkon ASU" cilik'e bopong niru" arek iku jegal"i ngelakoni orepku dewe jepek sisa'ne digawe nutupi goblok'e seng wes kalah ambek arek iku polae kegelem'an ASU" cilik iku nek wes onok TEMPEK'e SUNDEL ARTIS isok digawe delok"an karo digarap pisan alasan pura" nolong aku teko arek iku diajor'no orep'e


.Yo pinter pisan SUNDEL ARTIS iku seng nutupi arek iku gawe dolenan aku ngajari ASU"ne numpang dolorku dewe polae wes gelem nuruti ngemis'e dolor elekku pengen ngaboti TEMPEK'e iku sampe dikongkon jarno arek iku ambek ASU"ne bopong mancing ASU" liyo bisik'i gremeng ae cangkem'e karo nunggok'i SUNDEL ARTIS iku seng dieman" TEMPEK'e gak disuwekno ben isok digawe balik nang profesi'ne dewe maneh terus alasan pura" nolong gawe gelem SUNDEL ARTIS iku nang aku seng pengen ngusir ASU" liyo iku supoyo isok ngaboti SUNDEL ARTIS iku nyuwekno TEMPEK'e nek wes mbari ngerti opo ae seng isok ta' lakoni numpang arek iku mbaringono cuma kare' gawe bosen opo ngenyek aku nek gak pantes isok duwe SUNDEL ARTIS iku nang ngarep'e mata'ne


.Cuma jijik'e aku nang arek iku ambek ASU"ne pisan lapo kok se' manfaat'no dolorku dewe gelem nuruti ngemis'e dolor elekku iku alasan gawe dolor wedok elek'e iku seng pengen ngaboti aku nyuwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku sampe akhir'e dolorku dewe gelem ngajor'no orep'e ben orepku melok gak enak pisan polae wedi ta' tumpangi digawe jepek SUNDEL ARTIS iku mendingan digolek'no wedok'an seng elek'an ae teko dolor wedok'e elekku iku terus diolehi ngatur aku pokok'e gelem ngalang"i SUNDEL ARTIS iku nyuwekno TEMPEK'e digawe nutupi dolor wedok'e elekku iku supoyo ketok apik nang dolor"ku liyane koyok nolong seng kajange gelem nang aku tapi ngenteni gak payu'ne opo gampang nguasai aku nek wes mbari disuwekno nang wong liyo polae gak gelem kalah meroso terus pinter'an teko aku


.Mbaringono seng garai aku pasrah maneh nang arek iku bopong jegal"i ngelakoni orepku gawe ASU"ne iku nek dolorku dewe ae yo se' gelem ngenak'no dalan'e karo digawe jijik pisan seng gelem nutupi isin'e dolor wedok'e elekku iku bopong aku golek ra'i nang SUNDEL ARTIS iku sampe disigar untu'e polae rodok metu sitik terus yo se' dimelok'i ambek dolorku dewe nyigar untu'e pisan digawe bujuk'i aku ben gak ngerti nang dolor wedok'e elekku iku


.Sampe pura" apik dolor elekku iku nang SUNDEL ARTIS iku polae gak pernah lapo" wani'e cuma ngemis tok nang dolorku dewe dikongkon ngenakno ASU"ne dewe karo mancing ASU liyo gelem grogoti opo ngalang"i aku nyuwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku


.Masio ngerti nek ta' terimo seng melok" pisan SUNDEL ARTIS iku nuruti arek iku gawe dolenan aku polae wedi gelem gawe betah ASU" iku dipamer'i TEMPEK'e koyok sengojo digawe ngenyek aku nek gak onok rego'ne nang mata'ne SUNDEL ARTIS iku


.Mosok pancene goblok SUNDEL ARTIS iku seng gak ngerti opo meroso nek TEMPEK'e iku dibuntuti ambek ASU" iku kok malah digawe bopong melok'i arek iku marani aku ae koyok seng ngelakoni profesi'ne dewe iku gak ngandalno TEMPEK'e ben isok gawe seneng seng delok'i SUNDEL ARTIS iku


.Tapi yo se' dipikul ae ambek arek iku seng nerimo dienyek opo diajor'no orep'e cuma digawe bopong aku nguwe'i alasan dolorku dewe gawe ASU" iku isok grogoti orep'e nek wes ngerti nang dolorku dewe seng ngajorno orep'e pengen gak ngenakno orepku digawe gampangno dolor elekku iku putar balik pura" nolong aku teko arek iku golek ra'i nang SUNDEL ARTIS iku sampe dingemisno nang dolor"ku liyane masio ngerti dolorku dewe iku nek yowes gelem gak enak ati pisan nang aku polae digowo'no SUNDEL ARTIS ambek arek iku .


PANCENE BABI JALANG WEDOK"AN ARTIS IKU !!
( NYUNDEL )
SONGS BY : AHMAD REZHA & NIKEN PUTRI SALSHABILLA

Undangan : Jalok Tolong Aku Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku Nek Wes Ge

Menemukan lebih banyak peristiwa di sekitar Anda
Dapatkan rekomendasi acara berdasarkan selera Facebook Anda. Dapatkan itu sekarang!Tunjukkan peristiwa cocok untuk sayaTidak sekarang