Jalok Tolong Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku, PULAU JAWA, Minggu, 09. Desember 2018

( WORO - WORO )
.Se'tas ngerti nang maksut'e wedok"an ARTIS iku gelem marani aku polae arek ngaku dolor'e dolorku iku wes isok ngerti nang LAGUe seng pas ngelakoni profesi'ne dewe sampe dituruti karep'e bopong buntuti aku nangdi ae gak cuma dekem nang omahku tok mlebu metu sak enak'e dewe gak pamitan disek lewat dolorku dewe delok'i aku lapo ae mokso ojok direken ngonconi wong" seng dadi ASUe arek iku karo nyikso awak'e dewe gowo TEMPEK'e tok gelem digawe delok"an koyok sengojo pengen nolong ASU" iku niru" arek iku gelem dadi ganti'ne bopong bisik'i jepek sisa"ne gawe dolenan aku masio asli'ne benci nang arek iku cuma manfaat'no aku tok ae pura" apik seng kajange digawe alasan ben isok grogoti arek iku


.Tapi aneh'e wedok"an ARTIS iku nek prei kok se' gelem ganti profesi NYUNDEL melok'i arek iku metu nangdi ae barengi ASU"e kumpul BINTANG cuma modal pamer TEMPEK tok seng digawe nempel" nang panggonan apik'e BINTANGe karo keminter nek wes ngerti bocoran FILMe teko arek iku


.Ngono yo se' pura" goblok ae SUNDEL ARTIS iku nek wes gelem nuruti arek iku sengojo ngelogor'no awak'e dewe bopong buntuti aku nangdi ae gak ketemu karep'e cuma isok'e gawe betah ASU" iku seng wes nguat'i orep'e numpang arek iku golek ra'i nguwe'i ngerti bocoran'e FILM karo jegal"i ngelakoni orepku dewe koyok gelem digawe encok"an seng dipamer"no TEMPEK'e


.Mbaringono seng ASU" iku pura" gelem putar balik pengen musuhi arek iku polae gak ngerti nek goblok'i cuma alasan nolong aku ae malah digawe rame ambek SUNDEL ARTIS iku dipamer"no TEMPEK'e pengen manfaat'no ASU" iku digawe ngajor'no orep'e arek iku


.Nek wes uduk nang profesi'ne dewe gelem NYUNDEL wedok"an ARTIS iku nek prei melok'i arek iku seng ngerti nang bocoran'e FILM sampe isok ngejak metu pisan kumpul BINTANGe tapi yo se' karo nyikso awak dewe masio TEMPEK'e wes mbari digawe ngalem nang ASU" iku seng pengen nempel'i arek iku terus dieman" gak wani nyuwekno polae wedi kalah ambek liyane opo gak laris nek ngandal'no TEMPEK'e iku digawe balik nang profesi'ne dewe maneh polae benci gara" perna isok nebak LAGUe sampe gak wani seng kajange gawe larang TEMPEKe nek dipamer"no mendingan digawe murah ae ben isok nutupi isin'e


.Opo dikiro gak mangkel be'e aku nang SUNDEL ARTIS iku seng bopong buntuti aku nangdi ae sampe nang omahku nek digawe larang masio cuma delok TEMPEK'e tok ae malah ASU" iku seng diolehi nyekel

. Padahal dipamer'i ae yo gak pernah ta'reken polae mendingan diolehi nyuwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku mumpung se' gelem NYUNDEL ganti profesi ben gak tambah nganyeng ae seng wes mulai ngerti nang ASU" iku nek gak wani ngapa"no polae cuma digawe duwe"an tok ae sampe dituruti karep'e be'e kajange ngeman" TEMPEK'e gak gelem disuwekno sak ngerawat'e pisan sengojo ASU" iku cuma buntuti SUNDEL ARTIS iku tok wedi dijepek ASU" liyo karo nunggok'i dienteni gelem'e

.Terus seng mulai ngerti nang aku SUNDEL ARTIS iku nek isok pisan nguwe'i nebak bocoran'e FILM lewat arek iku dibopong malah dituruti karep'e karo pura" apik pisan pengen jarno arek iku sampe diiming"no TEMPEK'e koyok gelem nek ta' suwekno tapi gak ndang dibuka'no malah ngaleh ngado'i aku seng wes k'pengen temenan karo sengojo goblok'i dipamer"no TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku nang ASU" iku ben gelem ngaboti seng kajange digawe alasan nek se'gorong sempat ngolehi aku


.Ketimbang NYUNDEL nempel" nang sopo ae gak ketemu karep'e seng dimelok'i sopo ambek wedok"an ARTIS iku malah cuma gampang'no ASU" iku seng buntuti numpang arek iku bopong jegal"i ngelakoni orepku karo ngaboti aku nek sampe duwe tumpangan wedi isok nyuwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku tapi ngeremeh'no seng jarno ASU" cilik'e melok" pisan polae meroso wes keisok'an gawe SUNDEL ARTIS iku gak gelem nang aku nek wes kegelem'an ditunggok'i tok digawe duwe"an ambek ASU" iku ben isok mancing wedok"an liyo gelem digawe delok"an TEMPEK'e


.Opo'o kok gak golek panggon liyo ae seng pantes opo nerusno profesi'ne dewe iku be'e isok ditumpangi digawe nyambung orepku karo ta' suwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku ketimbang nolong arek iku ngonconi ASU"e bopong buntuti aku nangdi ae sampe nang omahku ngatur" orepku teko dolorku dewe terus ganggu ae nek aku golek wedok'an liyo sampe ngongkon SUNDEL ARTIS iku pura" gelem nang aku koyok sengojo pengen grogoti orepku tok


.Mbaringono kare' ngenteni onok kesempatan ae ASU" iku seng ngajorno orep'e dolorku dewe wedi isok ta'tumpangi nek pengen nyuwekno TEMPEK'e SUNDEL ARTIS iku polae ngerti nek seng gelem buntuti aku nangdi ae gara" arek iku perna ngandani aku bocoran LAGUe sak NYUNDELe pisan kesenengan barengi metu nangdi ae golek gratis'an nempel" nang panggonan apik'e BINTANG karo keminter nebak FILMe .

PANCENE BABI JALANG KOK WEDOK"AN ARTIS IKU !!
( NYUNDEL )
SONGS BY : AHMAD REZHA & NIKEN PUTRI SALSHABILLA

Jalok Tolong Rek Omong'no Nang Wedok"an Artis Iku

Menemukan lebih banyak peristiwa di sekitar Anda
Dapatkan rekomendasi acara berdasarkan selera Facebook Anda. Dapatkan itu sekarang!Tunjukkan peristiwa cocok untuk sayaTidak sekarang